El ple de l’Ajuntament del Catllar condemnem l’assassinat aquest dimecres, 13 de març, d’una treballadora del Centre Penitenciari de Mas d’Enric, situat en el nostre terme municipal, presumptament a mans d’un intern del centre. Volem acompanyar en el sentiment a familiars i amics de la víctima en un moment tan difícil com aquest. També demanem que s’investiguin fins al final els fets per depurar les responsabilitats que se’n puguin derivar.

Des de la corporació municipal del Catllar, també volem demanar que des del Departament de Justícia de la Generalitat es prenguin les mesures necessàries perquè fets tan greus com aquest no es tornin a repetir. Els funcionaris i treballadors de les presons catalanes, com és el cas de Mas d’Enric, fan una tasca molt important per a la reinserció a la societat de les persones condemnades. Per això, se’ls ha de dotar dels recursos adequats per aconseguir resultats positius en aquesta tasca i minimitzar el risc de situacions que puguin acabar en fets tan greus i lamentables com el succeït aquest dimecres a Mas d’Enric.

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes