La vila del Catllar té un ric patrimoni cultural i natural. El castell del Catllar amb el seu Centre d’Interpretació dels Castell del Baix Gaià i l’església de Sant Joan Baptista en són referents destacats.

Situat als afores del nucli del Catllar, en un turó molt proper al riu Gaià i l’emplaçament històric industrial de la Fàbrica, hi trobem l’ermita de Sant Ramon. Aquest espai de propietat municipal, acull des d’aquest any el Centre d’Interpretació del riu Gaià, que mitjançant un conveni, es gestionarà amb l’Associació Mediambiental la Sínia, entitat ambiental i de custòdia del territori.

En aquest espai podrem visitar dues exposicions, l’una de temàtica ambiental i titulada: La conca del riu Gaià. A pas d’aigua, territori i biodiversitat. I la segona, sobre el patrimoni local titulada: El conjunt fabril del Catllar, acompanyada de diverses maquetes d’en Josep Zaragoza. També destaquem que al Centre podrem veure la Xiloteca de la conca del riu Gaià d’en Joan Teruel, un recull de peces de fusta dels principals arbres i arbusts de la conca.

Quan sigui possible, volem fer la inauguració i presentació d’aquest equipament i obrir-ho a visites guiades i activitats diverses que es sumaran a les propostes culturals del municipi. És doncs, un pas més del Catllar per posar en valor el seu patrimoni.

Cliqueu AQUÍ per gaudir del vídio promocional del Centre d’Interpretació.

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes