Podeu accedir als link de l’actualitat del més de setembre clicant sobre les imatges del cartell:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [357.20 KB]

 

També podeu accedir-hi clicant aquí:

  • Ajut econòmic per afavorir l’autoocupació de les persones joves. Aquestes abans de donar-se d’alta com a treballadors autònoms han d’estar inscrits al Programa de Garantia Juvenil, i tenir entre 18 i 29 anys, ambdós inclosos. L’alta com a treballador autònom ha de ser dins de l’àmbit temporal que va de l’1 de setembre de 2019 fins al 15 d’octubre de 2020.
  • Concurs CSD-BeActive, de fotografia i vídeo a les xarxes socials en el marc de la sisena edició de la Setmana Europea de l’Esport (iniciativa de la Comissió Europea per combatre el sedentarisme, se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre).
  • Concurs ICIP de Hip Hop per la Pau, té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l’àmbit de la cultura de pau. El certamen té dues modalitats: en la primera, s’hi poden presentar estudiants d’educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya; en la segona modalitat, s’hi poden presentar nois i noies d’entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya. En tots dos casos, caldrà presentar-se al concurs formant un grup d’un mínim de tres persones.
  • Informació sobre les actuacions que es portin a terme en l’àmbit educatiu i la situació de la comunitat en el context actual de pandèmia, així com les mesures i decisions que es prenguin i afectin el desenvolupament de les activitats escolars estaran actualitzades en l’espai Escola Segura que té la web del Departament d’Educació.
  • Informació i accés a la inscripció de les activitats de tardor de Tarragona Jove, obertes a les persones joves de tota la comarca.

 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes