ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS AURIGA FVSCVS

El proppassat dia 7 d’octubre i en el marc del Casal Cultural de la Pobla de Mafumet es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis i Distincions Fvscvs 2011.

Aquests guardons, que atorga el Consell Esportiu del Tarragonès, tenen per objectiu fer un reconeixement del treball i la dedicació a la promoció de l’esport en edat escolar i al foment de l’esport a la comarca que realitzen diàriament els municipis, centres d’ensenyament, entitats esportives de la comarca, tots els agents, entrenadors, professors i dirigents esportius, sense prioritzar la valoració dels resultats esportius de cap mena i si la feina que moltes vegades no gaudeix de la repercussió necessària i que, en canvi, fa possible el desenvolupament de l’esport de base al Tarragonès.

Aquest any, a proposta de l’ajuntament, s’ha concedit el premi local al Club Colla BTT El Catllar, en reconeixement de la tasca realitzada per al foment de l’activitat esportiva i de promoció de l’esport entre la població de la nostra vila. El guardó fou recollit pel president de l’entitat, Sr. Artur Serra i Miserol, de mans de la regidora d’esports de l’ajuntament, Sra. M Goretti Gatell i Anglès, durant el transcurs de la cerimònia oficial de lliurament de premis.
 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes