Des de fa temps, és voluntat de l’ajuntament disposar d’una deixalleria al municipi que per la seva ubicació i proximitat faciliti als usuaris la seva utilització, atès que en l’actualitat cal anar a la deixalleria de Torredembarra, havent d’efectuar uns desplaçaments que en determinats casos comporta efectuar més de 15 km.

Així, doncs, l’ajuntament va adquirir una parcel•la de 2450 m2 de superfície, situada a la carretera T-203 del Coll de Tapioles, al costat de l’Hípica, qualificada com a serveis tècnics i ambientals, amb aquesta finalitat. Es tracta, doncs, d’una ubicació el més equidistant possible dels usuaris del nostre municipi, així com dels altres municipis que també en seran usuaris.

Consegüentment i d’acord amb el Consell Comarcal, s’han iniciat les obres de construcció d’una deixalleria supramunicipal en aquest terrenys i que donarà servei a més del Catllar als municipis de La Secuita, els Pallaresos, Perafort i Renau. L’ajuntament, a més d’aportar el terreny, es fa càrrec dels accessos i els serveis.

Aquest servei podrà ser posat en funcionament properament.

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes