El 18 d’agost passat va tenir lloc la inauguració del Centre d’Interpretació dels Castells del Baix Gaià, amb seu al castell de la vila. L’acte oficial va comptar amb l’assistència del President del Parlament.

Aquest Centre d’interpretació és un nou recurs turístic cultural, singular a la nostra comarca, que pretén oferir al visitant una visió del ric patrimoni que constitueixen els castells del Baix Gaià, des d’una perspectiva històrica, però també social i territorial. Es tracta, doncs, de facilitar la comprensió de l’origen, evolució i funció d’aquests castells al llarg de la història.

El visitant pot fer un recorregut pels espais del recinte fortificat, pujar a les torres i terrasses, accedir a l’interior del magnífic pou del glaç, etc. i durant aquest recorregut trobarà panells informatius, pantalles interactives, maquetes, exposició de peces trobades durant les excavacions, audiovisuals, etc.

Els horaris i preus de la visita els trobareu clicant aquí.
 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes