Escut del Catllar per l'App

Es constitueix la Comissió sectorial de seguretat del Catllar

L’Ajuntament del Catllar ha constituït la Comissió sectorial de seguretat aquest 18 de juny. El ple municipal del passat mes de març havia aprovat per unanimitat la creació d’aquesta comissió i el seu reglament regulador.

La comissió està integrada per l’alcalde, un representant de cada un dels diferents grups municipals, un representant dels Mossos d’Esquadra i un altre dels Agents Rurals, el coordinador dels Vigilants Municipals i representants d’entitats i associacions del municipi. La comissió es reunirà amb periodicitat trimestral. Aquesta primera sessió constitutiva ha servit per fixar el full de ruta de la mateixa i per a recollir propostes dels diferents membres.

La creació de la Comissió sectorial de seguretat s’emmarca en un conjunt d’actuacions en l’àmbit de la seguretat del municipi que l’Ajuntament del Catllar portarà a terme, com la implantació de 21 càmeres de lectura de matrícules per tot el terme i l’ampliació de la plantilla de vigilants, que aquest mes de juliol incorporarà 2 agents més, passant de 4 a 8 en un any. A més, aquesta setmana ha signat amb sis ajuntaments més del Camp de Tarragona un protocol amb l’objectiu d’impulsar el desplegament d’un sistema digital de seguretat compartit entre els municipis.

El Catllar, 20 de juny de 2024

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes