L’entitat encarregada de garantir la compatibilitat de 4G/5G amb la TDT, LLEGA700, ens informa que el servei mòbil de nova generació 4G i 5G sobre les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils es trobarà disponible a la nostra localitat pròximament.

La tecnologia prestada sobre aquestes bandes de freqüència, anteriorment utilitzada per la Televisió Digital Terrestre (TDT), permet oferir una millor cobertura a interiors i l’extensió més gran de cobertura possible. Aquestes xarxes arriben per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum els anys vinents per aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l’aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de TDT, per resoldre-les han habilitat un telèfon d’atenció gratuït: 900 833 999

I la pàgina web amb tota la informació al respecte és: www.llega700.es

Un cop iniciada la prestació del servei esmentat, en aquest número de telèfon s’atendrà qualsevol sol·licitud de solució d’afectació que presentin els veïns. Un tècnic qualificat es desplaçarà on s’hagi detectat l’afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la, sense cap cost.

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes