L’Ajuntament del Catllar desbrossa el torrent de les Ànimes

L’Ajuntament del Catllar ha actuat aquesta setmana al torrent de les Ànimes, amb l’objectiu de desbrossar-lo i evitar que un nou aiguat provoqui afectacions en habitatges propers, com va succeir el 23 de setembre de l’any passat. Per aquest torrent hi baixa molta aigua quan es produeixen pluges fortes.

L’actuació s’ha pogut portar a terme gràcies a una subvenció concedida per l’Agència Catalana de l’Aigua després d’una reunió mantinguda amb l’Ajuntament del Catllar. Els representants del govern municipal van expressar la preocupació seva i de la ciutadania per l’estat del torrent de les Ànimes en una reunió amb el director general de l’ACA.

La subvenció correspon a la línia d’execució d’actuacions de manteniment i conservació adreçades als ens locals per a l’execució d’actuacions de manteniment i conservació de lleres públiques i de prevenció i reparació dels danys en el domini públic hidràulic en trams urbans.

La subvenció per a l’actuació al torrent de la Mora o torrent de les Ànimes ha estat de 12.733,01 euros. Aquesta actuació va ser adjudicada per la Junta de Govern Local del passat 5 d’octubre a través d’un contracte menor del servei de manteniment i conservació de la llera del torrent per un import 9.098,25 euros i 1.910,70€ d’IVA. Per tant, l’import de l’actuació serà subvencionable al 100% excepte l’IVA.

El Catllar, 26 d’octubre

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes