“AIGUA EN FAMÍLIA”, NOVA PROPOSTA D’EMATSA PER APROPAR EL CICLE DE L’AIGUA AL PÚBLIC FAMILIAR

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona engega una nova proposta, “Aigua en família”, per a grups i famílies amb l’objectiu de provocar la reflexió sobre l’ús de l’aigua en el dia a dia. Es tracta d’una activitat de lleure educatiu a càrrec del contacontes Lluna de Cartró obert a famílies amb infants a partir de 4 anys.

El president de la companyia, Jordi Fortuny, explica que “des d’Ematsa impulsem activitats per donar a conèixer la tasca que realitzem per dur a terme una gestió sostenible d’un recurs fràgil i escàs com és l’aigua” i afegeix “aprendre des de ben petits la importància de l’aigua i a tenir-ne cura és essencial i, per aquest motiu, afegim una nova proposta per als més petits de casa i les seves famílies que els permetrà conèixer què fem a Ematsa d’una manera lúdica i participativa”.

L’activitat es durà a terme els dissabtes dia 5 de novembre i 17 de desembre a les instal·lacions de la companyia a la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau. La durada de la proposta és de dues hores, d’11h a 13h i l’assistència és gratuïta amb inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/3f8KGBH

 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes