Els Serveis de Joventut del Camp de Tarragona organitzen la xerrada: “El Plaer de sortir de la norma”, a través de la qual s’abordarà la diversitat sexual i de gènere des d’una perspectiva positiva i empoderadora. Es posaran al centre les sexualitats i identitats no normatives, i es propiciarà un espai de confiança per a les persones joves LBGTIQA+ per reflexionar, compartir i resoldre dubtes.

Aquesta sessió forma part d’un seguit de xerrades que es porten a terme durant l’any fruit del treball en xarxa dels Serveis de Joventut d’abast comarcal de la demarcació de Tarragona (Priorat, Alt Camp, Conca de Barberà, Baix Penedès, Baix Camp i Tarragonès) i la @xarxa_xnej @joventutcat @joventut_tarragones i serveisjoventut.dt@gmail.com i a qualsevol dels serveis comarcals de joventut de la Demarcació de Tarragona.

 

 

 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes