El Servei Comarcal de Joventut informa de l’obertura de les inscripcions als tallers i serveis de l’oficina Jove del Tarragonès a l’Espai Jove Kesse. És una iniciativa de l’Oficina Jove del Tarragonès i gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat i el Consell Comarcal del Tarragonès.

Els tallers son gratuïts i presencials i la finalitat és donar suport a la cerca de feina del jovent entre 16 i 35 anys.

PROGRAMACIÓ D’OCTUBRE:

  • “Scape Room Laboral” el 7 d’octubre, de 9  a14h, en el que la gent jove podrà posar en pràctica les habilitats que es valoren més en els processos de selecció grupal, i és impartit per la Fundació Pere Tarrès. Ofert i finançat per la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de la Generalitat de Catalunya.
  • Construint el meu camí” el dijous 21 d’octubre de 17.30 a 19.30h. A càrrec de Mercè Gil-Pérez que impartirà un taller d’autoconeixement i anàlisi de la situació actual personal i professional i projecte de futur per tal de planificar accions a curt, mitjà i llarg termini.
  • Aprèn a dissenyar el teu currículum amb el CANVA!” dijous 28 d’octubre de 17 a 18.30h, impartit per professionals del servei de treball de l’Oficina Jove Tarragonès.

 

Aquí teniu l’enllaç a la web del Consell Comarcal del Tarragonès amb tota la informació: http://tarragones.cat/noticies/obertes-les-inscripcions-als-tallers-i-serveis-de-l2019oficina-jove-tarragones

 

Com a novetat destacar “l’Aula de recerca de feina” que es farà els dimarts del 19 d’octubre al 21 de desembre de 17.30 a 19h a càrrec del serveis de treball i la referent d’ocupació juvenil de l’Oficina Jove del Tarragonès. Amb aquesta iniciativa s’ofereix espai, eines, mitjans i suport tècnic per trobar els canals de recerca més fructífers per aconseguir oportunitats laborals.

Les persones interessades poden demanar més informació sobre la inscripció a l’Oficina Jove, de dimarts a dijous de 9 a 14h i de 16.30 a 19h i divendres de 9 a 13h. Tel. 977251873 o a tarragones@oficinajove.cat 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes