El passat dijous 14 de maig es va celebrar el Ple de l’Ajuntament del Catllar on, entre d’altres, es van adoptar les següents resolucions:

 – Es va aprovar amb només una abstenció l’expedient de modificació de crèdit, que dotarà un total de 40.000 € per a diferents ajudes socials, aquesta quantitat es podrà ampliar en futures modificacions de crèdit, si és necessari. Poperament sortiran les bases que regulen aquestes ajudes.

– Es van aprovar per unanimitat de tota la corporació la modificació de diverses ordenances fiscals per ajudar als vilatans del Catllar a afrontar la crisi.

– Sobre l’expedició de documents administratius, els certificats d’empadronament i els volants de vivència i residència, necessaris per sol·licitar algunes ajudes, passen a ser gratuïts.

– Respecte de la taxa d’ocupació d’espai públic amb taules i cadires, es crea unes exempcions per negocis de la restauració afectats per les mesures de la COVID.

– Sobre les taxes del cementiri, el lloguer de nínxols i columbaris per defuncions causades per la COVID, s’equiparen els preus del període de cinc anys en els quals no es poden manipular les restes, als preus dels períodes habituals de lloguer de dos anys.

– Es modifiquen les bonificacions de la taxa de recollida d’escombraries.

– S’amplien les bonificacions de la llar d’infants per a les famílies més necessitades.

– I respecte de la piscina municipal, si finalment les autoritats sanitàries ens permeten obrir les instal·lacions, segurament serà amb aforament reduït. S’anul·len tots els abonaments de temporada, ja que no seria garantia d’accedir a la piscina si l’aforament no ho permet. S’estableix un preu d’entrada individual reduïda de 0,50 € per a totes les persones empadronades al municipi.

 

A la mateixa tarda, durant la Junta de Govern, es va aprovar amb només una abstenció, un conveni amb EMATSA d’ajudes destinades a sufragar deutes generats per la prestació del servei de subministrament domiciliari d’aigua potable i dirigides a famílies que per la seva situació socioeconòmica no puguin fer front al pagament de les factures d’aigua. El valor d’aquestes ajudes és de 6.500 € i prové del Fons Social d’EMATSA, que en serà la responsable de la concessió i procediment.

 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes