L’Ajuntament del Catllar, conjuntament amb els Ajuntaments dels Pallaresos, La Secuita i La Riera, organitza per aquest estiu per segona vegada les Olimpíades del Camp, activitat adreçada a nens de 7 anys fins a adults de 99 anys.

Aquest esdeveniment està adreçat a tota la població empadronada en cadascun d’aquests municipis i als que tinguin un habitatge de propietat als municipis en qüestió. Aquests i els seus fills, igual que els empadronats, podran representar al seu poble.

Tots els que vulguin participar ho poden fer prèvia inscripció al seu Ajuntament a la modalitat o modalitats que més els agradi.

Per tal de participar-hi cal lliurar el full d’inscripció que podreu recollir a l’Ajuntament, entitats col•laboradores o descarregar-lo de la web municipal www.elcatllar.cat. Un cop emplenat s’ha de lliurar a l’Ajuntament i fer un pagament de 6 euros que inclou la samarreta representativa del seu poble i una assegurança de 2 mesos de durada que cobreix els accidents a les modalitats on participi per a tots els menors de 18 anys, a més d’una medalla commemorativa per a tots els nens.

Pels majors de 18 anys el preu inclou la samarreta i la medalla commemorativa, havent de signar un document on eximeixen als organitzadors de qualsevol dany sofert mentre participa en les modalitats on s’inscrigui. Els majors d’edat s’entén que participen de forma voluntària.

En el cas que hi hagi un nombre d’inscrits en un esport superior al màxim admès per l’organització es farà una prova de selecció, el fet d’haver-hi dotze modalitats esportives farà que ningú es quedi fora si hi vol participar.

Esperem que tots us animeu a representar el nostre poble i poder anar tots plegats a gaudir de l’esport amb als pobles veïns, per tal d’establir un vincle d’esport i amistat , que ens permetrà conèixer els racons i les persones dels pobles que ens envolten, aconseguint fer d’aquestes Olimpíades del Camp, un exemple de col•laboració entre els municipis i els seus habitants.

 

Enguany gaudiràs d’un estiu de campionat.

Regidoria d’Esports
Ajuntament del Catllar 
 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes